8 вересня 2016


Moxa приступила до виробництва нової серії EDS-528E - керованих 28-портових Ethernet комутаторів для підвищення гнучкості і безпеки при експлуатації в промислових середовищах

Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, вересень 2016 - МОХА представляє новий 28-портовий Ethernet комутатор EDS-528E, розроблений для використання в промислових Інтернет речей (IIoT) рішеннях, які знаходять все більше застосування при підключенні пристроїв до мережі. EDS-528E задовольняє вимогам стандарту IEC 62443-4-2, це гарантує те, що він може бути безпечно використаний в промислових мережах. EDS-528E також має різні сертифікати промислового класу, такі як EN 50121-4 і IEC 61850-3, що робить його ідеальним рішенням для використання в промислових рішеннях сонячної енергетики, на залізничних дорогах, в промисловій автоматизації, а також в інтелектуальних транспортних системах.


EDS-528E
  Гнучкий комутатор для IIoT мережевих інфраструктур
   EDS-528E має різні порти для підключення до мережі, в тому числі 4-х гігабітні комбіновані порти з RJ45 і SFP слотами, а також 24 мідні порти, що дозволяють забезпечити гнучкість IIoT мереж і додатків. Компактний дизайн EDS-528E робить його таким, що ідеально підходить для установки, де існують обмеження за розміром обладнання. Крім того, компактний DIN форм-фактор, висока щільність портів і інтелектуальні можливості управління роблять EDS-528E дуже рентабельним при розгортанні мережевих інфраструктур IIoT.

Засоби забезпечення безпеки для зниження ризиків в IIoT мережах
EDS-528E підтримує останню версію прошивки МОХА Turbo Pack 3, яка забезпечує розширені функціональні можливості безпеки і відповідає стандарту IEC 62443-4-2 кібербезпеки. Використовуючи Turbo Pack 3 прошивку, EDS-528E тепер підтримує нові розширені функції кібербезпеки, що дозволяє користувачам підвищити рівень безпеки мережі і запобігати несанкціонованому доступу і шкідливі вторгнення, щоб гарантувати цілісність і надійність мережі.

Висока стабільність для надійних мережевих інфраструктур
.  Як і інші моделі серії EDS E, EDS-528E був розроблений для забезпечення максимальної надійності та мінімального часу простою. Індустріальний дизайн EDS-528E забезпечує йому надійний захист від високовольтних електричних перехідних процесів, ударів і вібрації - комутатор може надійно працювати в діапазоні температур від -40 до 75°C. Ці особливості забезпечують EDS-528E відповідність стандартам EN 50121-4 і IEC 61850-3. EDS-528E також підтримує Turbo Ring і Turbo Chain резервованість з магістральними функціональними можливостями для забезпечення високої пропускної спроможності з часом відновлення менше 20 мс для мереж, що містять до 250 комутаторів. Крім цього, RSTP / STP і MSTP забезпечують комутаторам сумісність з корпоративними та іншими мережевими інфраструктурами сторонніх виробників. Конструкція індустріального класу EDS-528E дозволяє використовувати їх для розгортання в важких, промислових умовах


Особливості
• Резервована надлишкова Gigabit Ethernet кільцева технологія (час відновлення <20 ms) і RSTP/STP
   (IEEE802.1W/D) і MSTP
• Підтримка TACACS+, SNMPv3, EEE 802.1X, HTTPS і SSH для забезпечення мережевої безпеки
• Підтримка EtherNet/IP, PROFINET і Modbus/TCP протоколів для управління і моніторингу
• GMP Snooping і GMRP для фільтрації групових посилок по Ethernet протоколу
• Підтримка Fiber Check™ - моніторингу стану і попереджень для MST/MSC/SSC/SFP оптичних портів
• Підтримка MXstudio для спрощення та візуалізації управління промисловою мережею
• Підтримка V-ON™ - забезпечує широкомовну передачу даних з мілісекундними затримками і
  відновлення мереж передачі відео.


  Детальніше про серію індустріальних комутаторів EDS-528E можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/industrialethernet/products/eds/eds_528E.htm

  Детальніше про індустріальні Ethernet комутатори MOXA можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/es/men_ethernet_switches_all.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2016/News/New-moxa_EDS-528E.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"