30 червня 2022. 


Галузі трансформуються. Як щодо вашої промислової мережевої інфраструктури?



Прес-реліз
 

Нещодавні глобальні події зробили цифровізацію невідкладною та переконливою метою. Більшість компаній, незалежно від галузі, починають усвідомлювати, що цифрова трансформація є обов’язковою, щоб уникнути відставання та втрати конкурентоспроможності. Ми бачимо, як все більше галузей прискорюють інновації. Проте багато компаній не можуть успішно трансформувати та підготувати свою діяльність до майбутнього. Однією з найпоширеніших причин є помилкове уявлення про те, що цифрова трансформація — це лише питання впровадження нових технологій або придбання новітнього обладнання.

Цифрова трансформація — це більше, ніж просто впровадження нових технологій
Якщо зосередитися лише на додаванні нових технологій, компанії, ймовірно, не зможуть повністю розкрити свій потенціал, незважаючи на величезні ресурси, інвестовані в проект. Досягнення цифрової трансформації для промислових застосувань передбачає не лише впровадження нових технологій, але й бездоганну інтеграцію всіх систем у мережі. Безперебійна та повністю інтегрована інфраструктура є основою, яка дозволяє новим доданим технологіям працювати в гармонії з існуючими системами для покращення промислових операцій. Серед лідерів галузі конвергенція ІТ/ОТ набула значної популярності як найкращий метод інтеграції нових систем і створення цінності. Відповідно до дослідження конвергенції IT/OT 1 IDC, понад 30% організацій планують вперше інтегрувати оперативні дані з таких систем, як програмне забезпечення для створення історії даних, промислові системи контролю та управління активами, у свою корпоративну модель управління даними.

Коли дані операційної технології (OT) доступні для інформаційних технологій (IT), їх можна перетворити на цінний актив і підвищити гнучкість організації. Таким чином, безперебійна передача даних OT між кінцевими точками додатків, центрами управління та корпоративними штаб-квартирами має важливе значення для об’єднання IT-систем і OT-систем і забезпечення бездоганної роботи нових доданих технологій. Це пояснює, чому вдосконалені, надійні промислові мережі є невід’ємною частиною будь-якої успішної цифрової трансформації.

Промислові мережі повинні зробити ривок вперед
Швидке зростання конвергентних додатків IT/OT призвело до більш різноманітних даних у режимі реального часу, а також до збільшення обсягів даних OT. Також значно зросла складність промислової мережевої інфраструктури. У результаті стає все важче підтримувати надійність мережі, що визначає стабільність зв’язку між машинами та між машинами та центрами керування, які, у свою чергу, забезпечують безперервну роботу.

Найдовше інженерів з обслуговування хвилювало лише те, чи блимають індикатори на мережевому обладнанні зеленим. Сьогодні все вже не так просто. Оскільки дані стають каталізатором майбутніх інновацій, дуже важливо забезпечити доставку даних у потрібне місце в потрібний час. Зробити це можливим — це завдання мереж, які готові до майбутнього.

Тому підприємства повинні натомість зосередити свою увагу на функціональній надійності. Тобто, щоб задовольнити майбутні потреби, компанії повинні не лише зосередитися на стабільному мережевому з’єднанні, але й проектувати свою мережу для підтримки безперебійного з’єднання даних OT.

Щоб побудувати промислову мережу на майбутнє, потрібна допомога експерта
Трансформація промислових мереж у цьому новому напрямку непроста і є незнайомою територією для більшості інженерів OT. Перехід до майбутньої моделі промислової мережі пов’язаний із власним набором проблем і перешкод, зокрема:

 - Інтеграція OT та IT-систем піддає традиційно ізольовані мережі OT зовнішнім загрозам. Атаки на кібербезпеку в області OT також різко зросли в останні роки.

 - Розширення мережевих з'єднань значно ускладнило управління. Неможливо покладатися на старі перевірені методи ефективного керування сотнями й тисячами мережевих пристроїв.

 - Успішна цифрова трансформація залежить від здатності забезпечити безперебійну роботу. Підтримання надійності системи при запровадженні цифровізації може бути складним завданням.

 - Промислові мережі зазвичай зазнають мінімальних змін з року в рік. Під час проектування мережі важливо врахувати зручність використання в довгостроковій перспективі.

Щоб допомогти підприємствам подолати ці перешкоди та забезпечити плавну трансформацію їхніх промислових мереж, ми пропонуємо кілька пропозицій. Ми рекомендуємо вибирати надійне апаратне та програмне забезпечення, яке може підтримувати безперебійну передачу даних та потреби інтеграції для підтримки безперервної роботи. Крім того, спеціальна мережева безпека OT є важливим будівельним блоком, який не слід забувати, щоб захистити мережі OT від кіберзагроз і максимально підвищити доступність системи. Нарешті, компанії повинні віддавати перевагу інтуїтивно зрозумілому програмному забезпеченню, щоб спростити керування та зменшити навантаження на інженерів OT. Це дозволяє легше контролювати та обслуговувати складні системи в мережі. Поєднуючи можливості підключення до мережі та даних..

Маючи більш ніж 35-річний досвід роботи в галузі та глибоке розуміння мереж OT, Moxa прагне допомогти промисловим мережам зробити стрибок до нового покоління мереж. Наші перспективні мережеві рішення розроблені, щоб допомогти компаніям легко об’єднати свої ІТ-системи та системи OT і підготувати їх до переходу до цифрового майбутнього.

З таким експертом, як Moxa, компанії можуть менше хвилюватися про свої промислові мережі та зосередитися на повному охопленні цифрової трансформації, щоб вони могли використовувати ці цифрові інновації для підвищення продуктивності та виділитися серед конкурентів.

Відвідайте Moxa мікросайт , щоб дізнатися більше про мережеві рішення нового покоління Moxa.
 

Moxa Inc.

Moxa є лідером у галузі підключення краєвого обладнання, промислових обчислень і рішень мережевої інфраструктури для забезпечення можливості підключення до промислового Інтернету речей. Маючи більш ніж 35-річний досвід роботи в галузі, компанія Moxa підключила понад 82 мільйонів пристроїв по всьому світу і має мережу розподілу та обслуговування клієнтів у більш ніж 80 країнах.


  Сторінка новини англійською мовою ->
https://www.moxa.com/en/articles/industries-are-transforming-what-about-your-industrial-network-infrastructure

 
Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2019 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"