січень 2020


Cічень 2020
Moxa Spotlight 


Безперебійне підключення LTE малої потужності до віддалених пристроїв


Огляд
  У мінливому бездротовому ландшафті промисловості та міста по всьому світу шукають надійних бездротових рішень для своїх програм дистанційного моніторингу. Технологія LTE зазвичай розгортається в додатках, які потребують міжміського зв’язку та можливості моніторингу пристроїв на широкому просторі.
   Шлюзи OnCell 3120-LTE-1 використовують функціонал LTE разом з технологією GuaranLink Moxa, щоб забезпечити високонадійний бездротовий бездротовий зв’язок на великі відстані. Конструкція наднизького споживання електроенергії робить OnCell 3120-LTE-1 ідеальним для використання на сонячних батареях, тоді як її безпека та надійний дизайн забезпечують надійну комунікацію для послідовних пристроїв та пристроїв Ethernet, підключених до стільникових мереж.
   Широке покриття мережі та низьке енергоспоживання роблять OnCell 3120-LTE-1 придатним для використання в бездротових мережах з обмеженою потужністю.


  Низьке споживання енергії дозволяє працювати з батареями, що працює на сонячних батареях

 
  OnCell 3120-LTE-1 забезпечує два режими очікування для зниження енергоспоживання, коли пристрій працює в режимі очікування, що дозволяє йому працювати з використанням сонячної енергії. Режим сну ефективно знижує споживання електроенергії до менш ніж 2 Вт. OnCell може бути пробуджений із режиму сну за допомогою віддалених команд управління SMS або на основі заданого розкладу. Режим сплячки знижує споживання електроенергії на шлюзі OnCell ще менше ніж до 40 міліват, поки він не прокинеться за попередньо налаштованим графіком. Ви можете розбудити OnCell з режиму сплячки за допомогою функції керування розкладом.

   GuaranLink Вмикає безперебійне підключення до ваших пристроїв

   4-ступінчаста перевірка підключення GuaranLink допомагає мобільним пристроям автоматично виявляти проблеми з підключенням, наприклад, базова станція oj yt відповідає або погіршення якості з'єднання нижче прийнятного рівня, і запускає процес відновлення для відновлення стільникових зв’язків до того, як ці проблеми призведуть до повного збою в мережі.

   Безпечний бездротовий зв’язок для дистанційного керування

   LTE-шлюзи Moxa OnCell LTE забезпечують безпечне спілкування VPN як у ролі сервера, так і клієнта. Підтримуються мережеві протоколи, такі як IPsec, GRE та OpenVPN, які допоможуть вам легко встановити безпечні та надійні з'єднання між двома мережами. OnCell 3120-LTE-1 також відповідає технічним вимогам безпеки стандарту IEC-62443 для забезпечення високого рівня безпеки пристрою.

Використання
   Системи очищення води

   Системи очищення води потребують надійного збору даних та моніторингу протягом усіх процесів очищення та розподілу для забезпечення безпеки та якості питної води. 
  Як якість, так і кількість води контролюють пристрої, встановлені уздовж розподільних ліній у віддалених місцях. 
  OnCell 3120-LTE-1 забезпечує низьку потужність, надійне та безпечне підключення, щоб дані пристрою могли надсилатися в центр управління для віддаленого моніторингу та управління.
   Розумне вуличне освітлення

   Оскільки уряди продовжують впроваджувати інфраструктуру розумного міста, вуличні ліхтарі все частіше підключаються до бездротового зв’язку, щоб автоматично регулювати яскравість та економити енергію, не заважаючи суспільній безпеці. 
  OnCell 3120-LTE-1 може спростити процес перетворення застарілих систем освітлення в розумні енергозберігаючі системи, пропонуючи безперебійний бездротовий 4G LTE передачу даних в міцному бездротовому пристрої. 
  Малє споживання енергії та енергозберігаючі функції роблять цей шлюз ідеальним для використання в інфраструктурі розумного міста, яка працює на сонячних батареях.


 Щоб дізнатися більше про шлюзи Moxa серії OnCell 3120-LTE-1, відвідайте наш сайт:
 http://www.ukr.moxa.com.ua/2008/product/MOXA-OnCell_3120-LTE-1.htm


Підвищення ефективності сонячної енергії за допомогою штучного інтелекту


   Багато сонячних електростанцій приділяють значну увагу механізму їх експлуатації та обслуговування (O&M). Компанії часто відчувають вузькі місця навколо персоналу та перебої в роботі. Moxa та thingnario поєднали свої технологічні переваги, щоб спільно просувати першу інтелектуальну систему моніторингу сонячної енергії «Фотон». Основна перевага цього рішення полягає в тому, що він використовує міцні пристрої промислового рівня та штучний інтелект (AI), щоб значно підвищити ефективність сонячної енергії в складних умовах зовнішнього середовища.


Детально про це рішення можна прочитати в ПДФ версії статті англійською мовою за наступним посиланням ->>
https://www.moxa.com/Moxa/media/Global/Site%20Content/Case%20Studies/PDF/thingnario-EN_4.pdf


Нова продукція


Серія EDS-2005-EL

5-портові некеровані Ethernet комутатори початкового рівня з металевим корпусом

Серія EDS-2005-ELP

5-портові некеровані Ethernet комутатори початкового рівня з пластиковим корпусом

Серія EDS-2008-ELP

8-портові некеровані Ethernet комутатори початкового рівня з пластиковим корпусом

Серія EDS-2008-EL

8-портові некеровані Ethernet комутатори початкового рівня з металевим корпусом

Серія UC-8200

Міцні двоядерні IIoT-шлюзи на основі Arm із вбудованим LTE
Moxa

Moxa є лідером у галузі підключення краєвого обладнання, промислових обчислень і рішень мережевої інфраструктури для забезпечення можливості підключення до промислового Інтернету речей. Маючи більш ніж 30-річний досвід роботи в галузі, компанія Moxa підключила понад 57 мільйонів пристроїв по всьому світу і має мережу розподілу та обслуговування клієнтів у більш ніж 70 країнах.

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2020 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"