лютий 2020


Moxa анонсує індустріальний LTE шлюз із наднизьким споживанням енергії для підключень віддалених пристроїв - OnCell 3120-LTE-1


  Тайбей, Тайвань, 4 лютого 2020 р. - Moxa, лідер у галузі промислових комунікацій та мереж, нещодавно представила компактний стільниковий шлюз LTE OnCell 3120-LTE-1. Призначений для підключення віддалених послідовних пристроїв та Ethernet-пристроїв до стільникової мережі, серія OnCell 3120-LTE-1 дозволяє легко розгортати ваші програми в різних сценаріях віддаленого доступу IIoT. Завдяки функціям енергозбереження, широкій робочій температурі від -30 ° C до 70 ° C, надійному VPN-зв’язку та інноваційній технології GuaranLink для надійного мобільного зв'язку, серія OnCell 3120-LTE-1 забезпечує безперебійне з'єднання через мережі LTE.

   Крім того, ці шлюзи підтримують наше потужне програмне забезпечення OnCell Central Manager для легкої настройки та керування великим об'ємом стільникових шлюзів OnCell через стільникові мережі, включаючи віддалене перезавантаження та оновлення програмного забезпечення.

  Низьке споживання енергії дозволяє працювати з батареями, що працює на сонячних батареях

 
Серія OnCell 3120-LTE-1 забезпечує два режими очікування, щоб зменшити споживання енергії, коли пристрій працює в режимі очікування, що дозволяє йому працювати з батареями, що працюють на сонячних батареях. Режим сну ефективно знижує енергоспоживання до менш ніж 2 Вт і підтримує пробудження через SMS або за попередньо налаштованим графіком. Тим часом режим гібернації ще більше знижує споживання електроенергії до менше 40 міліват і підтримує пробудження за попередньо налаштованим графіком.

  Безперервне підключення та безпечний бездротовий зв'язок

   Компактний шлюз OnCell 3120-LTE-1 оснащений нашою ексклюзивною технологією GuaranLink, розробленою для виявлення проблем з мобільним зв’язком, таких як невідповідна базова станція, і автоматично запускає процес відновлення для відновлення з'єднання. VPN-комунікація доступна як у головному, так і в клієнтському режимі з підтримкою протоколів захисту від сайту до сайту, таких як OpenVPN, GRE та IPSec, щоб допомогти вам легко встановити безпечні з'єднання між двома мережами та покращити безпеку даних. Крім того, шлюзи мають покращені функції безпеки, засновані на стандарті IEC 62443, щоб забезпечити всебічний захист мережі.

  Основні моменти серії OnCell 3120-LTE-1:

 - Низьке споживання електроенергії, що підходить для використання на сонячних батареях
 - Технологія GuaranLink для безперебійного мобільного зв’язку
 - Захист VPN-з'єднання через протоколи IPSec, GRE та OpenVPN
 - Міцний апаратний дизайн, придатний для небезпечних місць (зона ATEX 2 / IECEx)
 - Подвійна SIM-підтримка стільникових резервних каналів


Щоб дізнатися більше про шлюзи Moxa серії OnCell 3120-LTE-1, відвідайте наш сайт:

 http://www.ukr.moxa.com.ua/2008/product/MOXA-OnCell_3120-LTE-1.htm

Moxa

Moxa є лідером у галузі підключення краєвого обладнання, промислових обчислень і рішень мережевої інфраструктури для забезпечення можливості підключення до промислового Інтернету речей. Маючи більш ніж 30-річний досвід роботи в галузі, компанія Moxa підключила понад 57 мільйонів пристроїв по всьому світу і має мережу розподілу та обслуговування клієнтів у більш ніж 70 країнах.
Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2020 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"