січень 2020


Moxa анонсує надійний Arm-базований двоядерний шлюз IIoT із 4G LTE / Wi-Fi підключенням - UC-8200


  Тайбей, Тайвань, 16 січня 2020 року - Moxa, провідний постачальник промислових обчислювальних рішень, додав до своїх промислових комп'ютерів на базі Arm нову серію надійних бездротових шлюзів IIoT, серії UC-8200. Серія UC-8200 включає в себе безвентиляторні комп'ютери з двоядерними процесорами 1Arm Cortex-A7 dual-core 1 GHz, які призначені для роботи в суворих умовах з широкими температурами від -40 до 85 ° C (від -40 до 185 ° F). Подвійні послідовні порти, подвійні порти Gigabit Ethernet, 4 DI, 4 DO та 1 CAN-порт, а також подвійні слоти mPCIe та подвійні SIM слоти підтримують надлишковий Wi-Fi / стільниковий зв’язок, дозволяючи користувачам ефективно розгорнути UC-8200 у різноманітних складних комунікаціях в IIoT додатках. 

 Бездротовий доступ

   Комп'ютери UC-8200 забезпечують вбудований стільниковий зв'язок з LTE Cat. 4 мережі з подвійними слотами SIM для надмірності та інтегрованим GPS для відстеження місцезнаходження; Підключення до Wi-Fi можна ввімкнути через модулі розширення. Щоб пришвидшити час виходу на ринок, Moxa надає утиліту управління програмістам для швидкого налаштування стільникових функцій на комп’ютерах. Сумісність бездротового зв’язку з регіональними операторами забезпечується через затвердження типу RF, таких як FCC, IC, PTCRB, RED, RCM та NCC.

  Універсальне підключення

   Шлюзи IIoT відіграють важливу роль у зборі даних з крайових пристроїв та передачі польових даних у хмарну базу даних. Завдяки широкому спектру комунікаційних інтерфейсів, таких як порти Gigabit Ethernet, послідовні порти RS-232/422/485, порт CAN та DI / DO, ці шлюзи IIoT полегшують підключення наявного польового обладнання до хмари.

  Призначений для суворих середовищ та віддалених міст застосування

  У складних сферах застосування, таких як сонячна енергетика, нафта і газ видобування або управління водою та стічними водами, комп'ютери часто застосовуються в умовах надзвичайних жарких або холодних температур з високим впливом пилу та в вибухонебезпечних атмосферах. Завдяки їх безвентиляторному дизайну та широкому діапазону робочих температур від -40 до 85 ° C (від -40 до 70 ° C з включеною LTE), комп'ютери UC-8200 створені для надійної роботи в суворих промислових умовах. Комп'ютери також C1D2, ATEX Zone 2 та сертифіковані IECEx, що робить їх придатними для розміщення в небезпечних умовах з вибухонебезпечною атмосферою.

  Довгострокова підтримка апаратного та програмного забезпечення

   Комп'ютери серії UC підтримуються с 10-річною підтримкою Moxa Industrial Linux, яка включає в себе вдосконалення та оновлення безпеки для забезпечення надійності та стабільності, необхідних для довгострокових промислових розгортань.


  Для отримання додаткової інформації та деталей продукту відвідайте:
  http://www.ukr.moxa.com.ua/product/uc/moxa_UC-8200.htm

Moxa

Moxa є лідером у галузі підключення краєвого обладнання, промислових обчислень і рішень мережевої інфраструктури для забезпечення можливості підключення до промислового Інтернету речей. Маючи більш ніж 30-річний досвід роботи в галузі, компанія Moxa підключила понад 57 мільйонів пристроїв по всьому світу і має мережу розподілу та обслуговування клієнтів у більш ніж 70 країнах.
Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2020 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"