15 квітня 2019. 


Moxa представляє нові можливості для легкого створення своїх послідовних пристроїв у хмарі

Прес-реліз

  Brea, California, 15 квітня 2019 року - Moxa запустила нові можливості підключення до хмари у своїх серверах послідовних пристроїв серії NPort IA(W)5000A і шлюзів протоколів серії MGate 5105-MB-EIP, що дозволяє користувачам легко підключати свої послідовні пристрої до систем хмари для додатків IIoT. Рішення щодо готовності до підключення можуть збирати декілька типів польових даних, таких як послідовний, ввід-вивід, Modbus і EtherNet / IP, і передавати ці дані до служб публічного хмари, такі як Microsoft Azure, Alibaba Cloud або приватні хмарні послуги через загальний MQTT. Більше того, ці рішення мають інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача та прості у використанні функції, що полегшує життя інженерів - від налаштування до повноцінної роботи.

Різні комбінації OT-to-cloud

Серія Moxa NPort IA (W) 5000A збирає ваші серійні або дані вводу-виводу, а її серія MGate 5105-MB-EIP збирає дані EtherNet / IP і Modbus RTU / TCP, передаючи дані в громадські хмарні сервіси, такі як як Microsoft Azure і Alibaba Cloud, або приватні хмарні послуги через загальні протоколи MQTT.

Легке з'єднання між полем і хмарою

Сервери послідовних пристроїв і шлюзи протоколів Moxa мають інтуїтивно зрозумілі інтерфейси користувача, які доповнюють конфігурації налаштувань протягом декількох кроків. Крім того, рішення також підтримують засоби діагностики, які допомагають користувачам легко виявляти проблеми з підключенням, так що пристрої можуть легко і швидко підключатися до хмари.

Уникайте втрати пакетів через нестабільних з'єднань

Час від часу відбуваються нестабільні зв'язки. Рішення компанії Moxa допоможуть уникнути втрати пакетів, коли з'єднання стають нестабільними. Рішення підтримують буфер втрат з'єднання для чергування вхідних даних з польових пристроїв, коли з'єднання є нестабільними. Ці дані будуть передані, коли з'єднання повернеться в потрібне положення.

Щоб дізнатися більше про послідовні сервери Moxa серії NPort IA5000A та шлюзи протоколів серії MGate 5105-MB-EIP, відвідайте наш сайт:
Moxa NPort IA5000A : http://www.ukr.moxa.com.ua/product/nport_new/moxa_nport_IA5100A.htm
MGate 5105-MB-EIP : http://www.moxa.com.ua/2007/product/MGate-MB3000/MOXA-MGate-5105-MB-EIP.htm
Moxa

Moxa є лідером у галузі підключення краєвого обладнання, промислових обчислень і рішень мережевої інфраструктури для забезпечення можливості підключення до промислового Інтернету речей. Маючи більш ніж 30-річний досвід роботи в галузі, компанія Moxa підключила понад 57 мільйонів пристроїв по всьому світу і має мережу розподілу та обслуговування клієнтів у більш ніж 70 країнах.


  Сторінка новини англійською мовою ->
https://www.moxa.com/en/about-us/news-events/news/2019/moxa-introduces-new-features-to-bring-your-serial-devices-to-the-cloud-easily

 
Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2019 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"