27 квітня 2017


10 - 14 квітня в Києві компанія «Вектор» Київ - прем'єр дистриб'ютор MOXA представила продукцію MOXA на 12 міжнародній виставці «EIA: електроніка і промислова автоматизація 2017»

  Компанія «Вектор» Київ - прем'єр дистриб'ютор MOXA Inc. представила продукцію MOXA на 12 міжнародній виставці "EIA: електроніка і промислова автоматизація 2017", яка проходила в Києві 10 - 14 квітня у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза".
   Виставка "EIA: електроніка і промислова автоматизація" відбулася в павільйоні №1 ВЦ "КиївЕкспоПлаза" одночасно з найбільшою в Україні електротехнічною виставкою "elcomUkraine" - енергетика, електротехніка, енергоефективність, Green Expo - альтернативна електроенергетика і Технопривід.
   На виставці були представлені наступні напрямки: комплексна автоматизація виробництва, АСУП, АСУ ТП, АСДУ, АСКОЕ, АСПР, Системи контролю технологічних параметрів, САПР, SCADA-системи, MES-системи, промислове програмне забезпечення, промислові комп'ютери.
   Компанія «Вектор» Київ - провідний український виробник і постачальник мережевого обладнання та рішень для банків, ISP, NSP, корпорацій і промислових підприємств представила всю гаму продукції виробництва MOXA для індустріальної автоматизації, а також численні рішення на базі цього обладнання
.

    Продукція MOXA по групах:

¤ Серію високонадійних індустріальних Ethernet комутаторів (IEC 61850-3, NEMA TS2)
¤ Ethernet сервери введення-виведення серії ioLogik
¤ Бездротові IEEE 802.11 (WLAN) і GSM/GPRS/UMTS/HSDPA шлюзи, мости, маршрутизатори
¤ Індустріальні комп'ютери на базі RISC і x86 процесорів
¤ Мультипортові RS-232/422/485 плати для шин ISA, Universal PCI, PCI Expess і PC-104
¤ Сімейство UPort - USB-Serial адаптерів та індустріальних USB HUB
¤ Сімейство NPort - серію асинхронних серверів для підключення RS-232/422/485 пристроїв в Ethernet мережі, термінальних серверів і серверів безпеки
¤ Fieldbus рішення (Modbus шлюзи)
¤ Серію індустріальних медіаконверторів
¤ Серію VPort - індустріальних відеосерверів, відеодешифраторів і відеокамер для віддаленого відеоспостереження через TCP/IP мережі

 Обладнання MOXA для індустріальної автоматизації розроблене спеціально з урахуванням вимоги застосування в жорстких умовах функціонування промислових середовищ: працює в широкому діапазоні температур від -40 до +70 С, має спеціальні захищені (IP30, IP68) корпуси, велике напрацювання на відмову, широку вбудовану діагностику і відповідає багатьом індустріальним стандартам, таким як EN50155/50121-3-2/50121-4 (залізничні застосування), NEMA TS2 (управління рухом), IEC 61850-3, IEEE 1613 (енергетика), DNV, GL (морські застосування) і e1 (керування транспортними кошти ми) та ін.
  Крім високонадійного і економічно ефективного обладнання, MOXA надає своїм користувачам широкий вибір програмного забезпечення, для ефективного впровадження і управління своєї продукції у системі автоматизації користувачів.
Обладнання MOXA широко використовується як за кордоном, так і в Україні в системах автоматизації в енергетиці, на залізничному транспорті, в системах управління морським транспортом, в військових цілях, нафто- і газової промисловості і на багатьох промислових підприємствах. 

   На стенді були представлені зразки продукції MOXA, а також діаграми реалізації проектів в різних областях автоматизації. Зацікавлені клієнти змогли отримати на нашому стенді повні електронні каталоги продукції MOXA для індустріальної автоматизації, а також проконсультуватися з найсучаснішими рішеннями в області автоматизації.
  Численні питання виникали за рішеннями "Інтернету речей", що отримало розповсюдження, і в промисловій сфері.
  Концепція інтернет речей (Internet of Things, IoT) - концепція обчислювальної мережі фізичних об'єктів ( «речей»), яка в даний час широко впроваджується в споживчі товари, здатна змінити і нове промислове обладнання. Пристрої IoT, розташовані на кордоні промислової мережі почали використовувати компактні пристрої збору і обчислювальні платформи з підтримкою бездротових технологій для відправки попередньо оброблених даних в центр управління з використанням LTE, Wi-Fi або інших бездротових протоколів.
    Надійні комп'ютери з підтримкою бездротових технологій стають затребуваними, так як ці "межі" мережі часто розташовуються в умовах екстремальних температур.
    Так наприклад, серія MOXA UC-8410A являє собою універсальний комп'ютер на базі Freescale Cortex-A7 dual-core 1 GHz RISC процесорів з вісьмома RS-232/422/485 послідовними портами, трьома 10/100/1000 Mbps Ethernet портами, чотирма цифровими каналами введення і чотирма цифровими каналами виведення, PCIe mini слотом для бездротових модулів, одним mSATA слотом і двома USB 2.0 хостами. MOXA UC-8410A має вбудовану 1 GB SD карту і 512 MB DDR3 SDRAM, що досить для виконання на ньому різних додатків, а mSATA слот може використовуватися для додаткового розширення пам'яті. Промисловий комп'ютер UC-8410A має спеціальну модель для робочої температури від -40 до 75°C для застосування в самих жорстких індустріальних середовищах.
  Концепція Internet of Things не цурається вже існуюче обладнання, а навпаки зберігає його, роблячи акцент на більш розумному використанні існуючих активів, щоб підключити їх до потенціалу IIoT. Такі фактори, як довговічність пристроїв, простота serial-Ethernet з'єднання, а також їх невисока вартість також дозволяють використовувати serial-Ethernet і в IIoT концепції.
  Для підключення застарілих пристроїв з послідовним (serial) інтерфейсом до Ethernet можуть бути використані конвертори serial-Ethernet або звані сервери доступу для пристроїв з послідовним інтерфейсом. Необхідно враховувати деякі фактори, коли сервери послідовних пристроїв використовуються для підтримки IIoT в хмарних додатках. Наприклад, можливе опитування пристроїв відразу кількома додатками, що часто зустрічається в IIoT. SCADA система і додатки з хмари можуть одночасно видати команди пристрою з послідовним інтерфейсом через сервер доступу. Крім того, більшість пристроїв з послідовним інтерфейсом використовують власні протоколи, що потребують знайти правильне рішення для перетворення послідовних даних в Ethernet пакети. Велика кількість пристроїв з послідовним інтерфейсом, підключених в одну мережу, використовується в більшості IIoT додатків - такі сполуки потребують великого числа ресурсів як в диспетчерських додатках, так і в хмарних рішеннях.
  МОХА розробляє також і спеціалізоване програмне забезпечення для використання в концепції Internet of Things, зокрема ThingsPro Suite - інтегроване рішення для розподіленого збору даних і управління пристроями, яке може спростити розгортання промислових IoT. Побудоване на відкритій платформі Debian Linux, ThingsPro Suite дозволяє інтегрувати Modbus комунікації і управління пристроями, збір і обробку даних, а також бездротові мережі, в кілька простих кроків. ThingsPro Suite покликаний забезпечити просте і комплексне рішення для систем збору і обробки даних і пристроїв управління, таким чином, щоб скоротити час розробки і виходу рішення на ринок".
   Обладнання MOXA, для забезпечення високої надійності і відмінних експлуатаційних характеристик, використовує численні інноваційні рішення і технології, розроблені конструкторами MOXA.
   Питання автоматизації в енергетиці також часто задавалися відвідувачами виставки. Компанія спеціально підготувала банер з варіантами автоматизації електропідстанцій на базі обладнання нашого партнера МОХА.

  Ми сподіваємось, що експонати стенду «Вектор» Київ були цікаві, як розробникам індустріальних проектів автоматизації підприємств, автоматизації на транспорті, в комунальному господарстві, в будівництві, нафтохімічній та машинобудівній промисловості, так і розробникам проектів для банків, корпорацій, промислових і торгових підприємств, ISP, операторам зв'язку, телекомам, а також постачальникам комп'ютерної техніки і периферії.
 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2017/News/ieia2017_ot.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"