26 вересня 2017


Moxa анонсує випуск нової серії RISC комп'ютерів UC-8580 з численними WWAN інтерфейсами для зв'язку рухомих об'єктів з наземним обладнанням.


Прес-реліз
  Taipei, Taiwan, вересень 2017. Однією з найбільших проблем в сучасних системах управління рухомим транспортом є створення надійної мережі зв'язку між транспортом, що швидко переміщується, та станційним обладнанням уздовж траси проходження транспорту. На залізничному транспорті бездротовий зв'язок «поїзд - земля» - це зв'язок, який забезпечує багато передових послуг в поїздах, таких як автоматичне керування поїздами (ATO), пасажирські Wi-Fi системи. Щоб відповідати суворим вимогам до цих системам, бездротові пристрої повинні мати можливість забезпечувати надійний зв'язок і достатню пропускну здатність для підтримки всіх додатків, які використовуються в системі зв'язку «поїзд - земля».


  Нещодавно випущений комп'ютер Moxa UC-8580 являє собою промислову обчислювальну RISC платформу з декількома WWAN, розроблену спеціально для безшовної комунікації між наземними станціями. UC-8580 оснащений чотирма слотами для установки бездротових модулів. Три слоти підтримують стільникові модулі 3G / LTE, а один слот підтримує модуль Wi-Fi. Кожен стільниковий модуль забезпечений двома слотами для SIM-карт для підтримки резервованої мережі і вибору оптимальної SIM-карти на основі геозпозіціі, що реалізовується використовуючи вбудований Wireless Manager - службову програму Moxa для управління стільниковим і Wi-Fi зв'язком.

   Конструкція UC-8580 з доступом з одного боку ідеально підходить для використання в обладнанні з обмеженими розмірами розміщення. Завдяки конструкції передньої панелі комп'ютера забезпечується зручна установка і заміна бездротових модулів, SIM-карт і карт mSATA без необхідності демонтажу всього пристрою зі стіни, що спрощує його обслуговування.

  UC-8580 використовує відкриту платформу на базі Debian 8 з Linux Kernel 4.1, що дозволяє постачальникам рішень управляти пакетами програмного забезпечення через APT Debian або розробляти програмні додатки з бібліотеками API Moxa і GNU C.

 Детальніше про комп'ютер Moxa UC-8580 можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/uc/uc-8580.htm

 Детальніше про інші індустріальні комп'ютери MOXA можна прочитати ->
  http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/uc/men_computers.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2017/News/New-moxa_UC-8580.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"