22 березня 2017


Moxa повідомляє про випуск нового serial / Ethernet шлюзу OnCell G3150A-LTE для підвищення безпеки та ефективності промислових мереж


Прес-реліз
  Taipei, Taiwan, березень 2017. Бездротові з'єднання забезпечують зручність для промислових мереж, але також підвищують ризики порушення безпеки при передачі даних. Новий сотовий шлюз Moxa LTE, OnCell G3150A-LTE, забезпечує високошвидкісну передачу даних без шкоди для мережевої безпеки. Компонента OnCell Central Manager розширює можливості стільникового шлюзу для забезпечення швидкого розгортання, а також забезпечує потужні функцій моніторингу і підвищену безпеку.
   Як і все обладнання серії OnCell цей стільниковий LTE шлюз розроблений для надійної роботи в жорстких середовищах експлуатації. Подвійні SIM-карти спільно з функцією GuaranLink, яка дозволяє автоматично перереєструвати пристрої на базових станціях при зниженні рівня сигналу, дозволяє забезпечувати безперервність з'єднання. Вбудована ізоляція і подвійні входи живлення захищають пристрій від електромагнітних перешкод і забезпечують надійний зв'язок. Шлюз LTE може надійно працювати при екстремальних температурах, що робить його ідеальним для зовнішнього розгортання.

Підвищена безпека для зниження ризиків при передачі даних
  Щоб запобігти кібератакам в промисловій мережі і блокувати несанкціонований доступ до критичних даними по стільниковій мережі, новий LTE шлюз Moxa забезпечує безпечні можливості VPN-комунікацій в обох режимах: master і client. Підтримка протоколів безпеки «сайт-сайт», таких як OpenVPN, GRE і IPSec, дозволяє легко встановлювати захищені з'єднання між двома мережами. Крім того, шлюз відповідає технічним вимогам стандарту IEC 62443-4-2 кібербезпеки для забезпечення підвищеної безпеки.

Висока ефективність в додатках передачі даних для віддалених об'єктів
   Стільникова мережа - ідеальне рішення для підключення пристроїв у важкодоступних районах, де проводка дорога або складна. Однак управління віддаленими промисловими пристроями продовжує залишатися проблемою для більшості операторів. Засіб OnCell Central Manager Moxa, що безкоштовно поставляється зі стільниковим шлюзом OnCell, полегшує швидке розгортання, забезпечуючи масове налаштування великої кількості стільникових пристроїв і обслуговування віддалених пристроїв. Мережеві оператори можуть використовувати цей інструмент для віддаленого поновлення прошивок на пристроях і відновлення несправних пристроїв шляхом відправки SMS-команд управління для віддаленого перезавантаження шлюзів. Стільникові шлюзи мають вбудовані Ethernet і послідовні інтерфейси, що зручно для ефективної і простої реалізації конвергентних мереж.

Особливості
- Можливість безпечного підключення з використанням VPN з протоколами IPSec, GRE і OpenVPN
- 3-в-1 послідовний порт для послідовної передачі даних по стільникових мережах LTE для забезпечення
   простого збору даних
- Безкоштовний інструмент OnCell Central Manager для швидкого розгортання і керування пристроями
- Подвійні SIM-карти в поєднанні з технологією Moxa GuaranLink забезпечують резервування стільникового зв'язку
- Ізоляція силової частини для кращого захисту пристрою від впливу електричних перешкод
- Промисловий дизайн з двома входами живлення і вбудованими цифровими входами і виходами.


 Детальніше про стільниковий Moxa LTE шлюз OnCell G3150A-LTE можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/2008/product/MOXA-OnCell_G3150A-LTE.htm

 Детальніше про індустріальні бездротові пристрої доступу GSM / GPRS / UMTS / HSDPA / LTE MOXA можна прочитати ->
  http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/wg/GSM/men_GSM_all.htm

Компания «Вектор» Киев - премьер дистрибьютор MOXA представит продукцию MOXA на 10 международной выставке «EIA: электроника и промышленная автоматизация 2015» 21–24 апреля в КиевеОбладнання MOXA на стенді компанії "Вектор" Київ демонструватиметься на виставці «EIA: електроніка і промислова автоматизація 2017»  
10–14 квітня в Києві. Запрошуємо відвідати наш стенд!

Детальніше і безкоштовне запрошення на виставку див. http://www.ukr.moxa.com.ua/2017/News/ieia2017.htm
 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2017/News/New-moxa_OnCell_G3150A-LTE.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ -прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор".