12 лютого 2016


Moxa представляє нову серію відеошифраторів для індустріального IP відеоспостереження в критичних умовах експлуатації - VPort 461A

Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, лютий 2016 - MOXA представляє нову серію індустріальних одноканальних відеошифраторів VPort 461A, що забезпечують кілька full D1 H.264 і MJPEG відео потоків для побудови високопродуктивних IP-відеосистем. Moxa пропонує фахівцям з безпеки високоякісний перегляд зображень з мінімальною затримкою менше 200 мс. Підтримка специфікацій ONVIF дозволяє системним інтеграторам і кінцевим користувачам можливість легкої інтеграції VPort 461A в будь-яку існуючу систему безпеки на IP-основі.

Індустріальний дизайн
   Відеошіфратор VPort 461A H.264 призначений для жорстких умов експлуатації, він підтримує широкий спектр промислових функцій, включаючи широкий діапазон робочих температур від -40 до +75°C, IP30 форм-фактор для захисту від пилу і дощу, промислові сертифікації (UL 60950) а також стандарти EMI / EMS.

Чотири відеопотоки @ 120fps *
   VPort 461A включає до свого складу кодек високої продуктивності, який може підтримувати до 4 незалежних відеопотоків при 120 FPS *. Користувач може використовувати ці 4 відеопотоки для різних цілей, таких як перегляд зображення, запис відео, відео аналіз і т.д. Кожен з цих 4 відеопотоків може підтримувати швидкість до 30 кадрів в секунду при максимальній роздільній здатності D1.

Висока продуктивність відеошіфратора 
   Інноваційна технологія DynaStream дозволяє змінювати пропускну здатність мережі, за рахунок керування параметрами відеоданих, автоматично знижуючи або підвищуючи частоту відео кадрів у відповідь на події, що відбуваються. Технологія DynaStream дозволяє запобігти перевантаженню мережі та надає користувачам додаткову гнучкість при впровадженні IP-відеоспостереження в промислових системах контролю і управління.
  Крім цього, вдосконалена технологія управління потоком CBR Pro ™, гарантує найнижчий рівень втрат пакетів при обмеженій пропускну здатність каналу, забезпечуючи якісне зображення без ефекту мозаїки.

Два Ethernet порти для каскадування та мережевого резервування
  MOXA VPort 461A має два вбудованих 10/100 Мбіт/с Ethernet порти для каскадного підключення декількох MOXA VPort 461A. Підтримка функції каскадувания знижує вимоги до портів на маршрутизаторах і вимагає менших кабельних комунікацій. Резервування портів дозволяє підвищити надійність рішення за рахунок передачі відео даних по резервному шляху, якщо основний шлях стане недоступний.

Локальне збереження даних на SD карті при порушенні мережевих зв'язків
  MOXA VPort 461A має SD слот для локального збереження даних. Він може підтримувати SD карти об'ємом більше 64 Гб за рахунок використання SDHC / SDXC * інтерфейсу. В даний час локальний запис відео може бути викликаний подією або в разі виходу мережі з ладу, що забезпечує додаткову безпеку, зберігаючи важливі дані відеозображення.

Особливості

• Забезпечує до 4* одночасних відеопотоків з H.264 і MJPEG форматом стиснення
• Відеопотік зі швидкістю до 30 фреймів в секунду при роздільній здатності full D1 (720 x 480), 120 FPS для 4 потоків
• Затримка відео до 200 мс
• 2 Ethernet порти для резервування і каскадування
• Локальне збереження даних на SD карті
• Підтримка технології Moxa DynaStream
• Дизайн для критичних індустріальних додатків
• Робоча температура від -40 до +75°С
• Безкоштовні засоби VPort SDK PLUS.


  * Ця функція буде підтримуватися з появою нової прошивки 1.1 для VPort 461 A.


  Детальніше про серію індустріальних одноканальних відеошифраторів VPort 461A можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/industrialethernet/vs/MOXA-VPort-461A.htm

  Детальніше про IP відеосервери, відеодекодери і відеокамери MOXA можна прочитати ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/video/men_video_all.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2016/News/New-moxa_VPort-461A.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"