20 липня 2016


Індустріальні, EN 50155 сертифіковані IP-камери Moxa, розроблені для експлуатації в жорстких умовах залізничних бортових застосувань

Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, липень 2016 - MOXA повідомляє про запуск у виробництво нових серій VPort 06-2 і VPort P16-2MR - надійних IP-камер для задоволення високих вимог до бортових систем відеоспостереження. Камери підтримують 1080P HD відео роздільну здатність і є сертифікованими відповідно до стандарту EN 50155. Моделі з широким температурним діапазоном мають робочі температури від -40 до 70°C, що забезпечує їм високу надійність і безпеку при використанні на залізничному транспорті при екстремальних температурах експлуатації. Для критично важливих додатків, таких як 24/7 відеоспостереження, наприклад, в кабіні машиніста, серія VPort P16-2MR оснащена вбудованим ІЧ-освітлювачем і фільтром видалення інфрачервоного випромінювання (ICR), що забезпечує кришталево чисте зображення в будь-який час дня чи ночі.

Найвища надійність для бортового застосування
  Бортові середовища не є ідеальними для відео, особливо коли присутні екстремальні температури, сильні електромагнітні перешкоди від рухомого складу, а також частинки пилу і вологи - все це заважає якості відеоспостереження. Серії МОХА VPort 06-2 і VPort P16-2MR - промислового класу IP-камери, які забезпечують надійність навіть в самих екстремальних умовах. Відповідність основним розділам стандартів EN 50155, IK8 / EN 62262 підтверджує їх вандалозахищеність, а захист від пилу і вологи забезпечує IP66 захист. Робочий температурний діапазон від -40 до 70°C (моделі TX), а також H.264/MJPEG відеокодеки - все це додає камерам міцність і універсальність, необхідні для відеоспостереження на борту поїзда.

Чудова якість зображення при будь-яких умовах освітлення
  Умови освітлення на борту поїзда надзвичайно мінливі, так як транспортний засіб проходить через безліч різних середовищ, в тому числі тунелів, на відкритому повітрі, на сонці і в тіні. Для безперервного забезпечення кришталево чистої якості зображення, IP-камери повинні мати широкий динамічний діапазоном від темного до світлого, а також мати можливість знизити рівень шуму і розмиття, пов'язане з рухом. Камери серії VPort P16-2MR мають вбудований інфрачервоний освітлювач, що дозволяє при слабкому освітленні підвищити якість зображення і забезпечують високу роздільну здатність в чорно-білому зображенні навіть в темряві.
  Камери серії МОХА VPort 06-2 і VPort P16-2MR підтримують 1080P HD роздільну здатність, а також технології підвищення якості зображення, включаючи передовий алгоритм автоматичної експозиції (Auto Exposure - AE), цифрового шумозаглушення (DNR - Digital Noise Reduction), компенсації фонової засвітки (Backlight Compensation - BLC) і широкого динамічного діапазону (Wide Dynamic Range - WDR), щоб забезпечити чіткі знімки на борту транспорту
.

Особливості:
- Сумісність з EN 50121-3-2 і основними секціями EN 50155 стандартів - підтримує T1 температури - від -25 до 55°C
   і TX: від -40 до 70°C
- 1/3" ПЗС матриця, камера з максимальною роздільною здатністю 1920 x 1080, до 30 фреймів в секунду.
- Висока якість зображення при підтримці технологій DNR і WDR
- До 4 незалежних відеопотоків (H.264 або MJPEG)
- Вбудований інфрачервоний освітлювач і знімний інфрачервоний фільтр
- Вбудований мікрофон
- Підтримка SDXC (1 TB SD карт)
- Підтримка функції CBR Pro ™ для забезпечення відсутності втрати пакетів при обмеженій пропускній здатності
  каналу передачі
- Підтримка функції DynaStream Moxa ™, яка дозволяє змінювати частоту кадрів автоматично для контролю
   пропускної здатності мережі
- Підтримка ONVIF для стандартизації і взаємодії з обладнання і ПЗ інших виробників.

 


  Детальніше про серію IP відеокамер MOXA можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/video/men_video_camera.htm

  Детальніше про IP відеосервери, відеодекодери і відеокамери MOXA можна прочитати ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/video/men_video_all.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2016/News/New-moxa_1080P_Camera.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"