18 червня 2015


MOXA анонсує нові високонадійні бездротові маршрутизатори WDR-3124A з підтримкою WLAN і WWAN (802.11n і HSPA)


Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, червень 2015 - MOXA анонсує новий WDR-3124A - перший бездротовий маршрутизатор компанії, який поєднує як WLAN і WWAN підключення для забезпечення бездротового зв'язку в будь-якому місці і в будь-який час. Інноваційна функція автоматичного перемикання відмовостійкого WDR-3124A дозволяє автоматично перемикатися між 802.11n і HSPA стандартами, забезпечуючи бездротову доступність для критично важливих систем.
  Багато промислових додатків забезпечують роботу з обладнанням, що переміщується, як наприклад, трамваї на транспорті або автоцистерни на нафтових і газових підприємствах. Оператори повинні отримувати віддалений доступ до критично важливих даних на борту - для цього використовується два шляхи, щоб побудувати бездротову мережу. Один полягає в розгортанні бездротових клієнтів на борту для зв'язку з точками доступу на кожній станції. Інший полягає в розгортанні стільникового пристрою на борту і безпосереднього зв'язку з центром управління.

  Проте, кожне з рішень не є ідеальним. Менеджер по продукції Moxa Шон Лін (Sean Lin) зазначив: "передача на великі відстані між віддаленими станціями на основі Wi-Fi схильна до перешкод, а стільниковий зв'язок ще дорогий. WDR-3124A поєднує в собі 802.11n і HSPA технології для безшовного автоматичного перемикання при відмовах одного з методів доступу - оператори можуть встановити, наприклад, Wi-Fi в якості основного з'єднання і автоматично перемикатися на стільниковий зв'язок, якщо Wi-Fi з'єднання стає недоступним. Такий підхід не тільки забезпечує зручне перемикання, але також знижує витрати на час використання стільникового підключення, так як стільниковий зв'язок використовується тільки тоді, коли мережа Wi-Fi недоступна".
Для забезпечення надійних бездротових LAN і WAN з'єднань, WDR-3124A також підтримує технологію Moxa Turbo Roaming для безшовного Wi-Fi роумінгу протягом мілісекунд. Для стільникового зв'язку є 2 слоти для SIM-карт, що підтримують технологію GuaranLink, яка забезпечує надійну стільникову передачу, таким чином, WDR-3124A є на сьогодні самим ідеальним бездротовим маршрутизатором для підтримки бездротових додатків, що потребують як LAN, так і WAN підключень.

Основні властивості
· Технологія автоматичного перемикання для забезпечення високої відмовостійкості забезпечує мілісекундну
   затримку при переході з 802.11n на HSPA
· Ефективна ізоляція антени і живлення для підвищення надійності і довговічності пристрою
· Інноваційна технологія GuaranLink для безшовного з'єднання
· Мілісекундний рівень резервування технології Turbo Roaming.


 Детальніше про MOXA WDR-3124A можна прочитати ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/2008/product/MOXA-WDR-3124A.htm

  Детальніше про сімейство індустріальних бездротових пристроїв MOXA можна прочитати ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/wg/men_wifi_all.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2015/News/New-moxa_WDR-3124A.htm

Продаж продукції MOXA в Україні:
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2024 Moxa Inc & Dynamix Telecom. Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Динамікс Телеком" - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Динамікс Телеком".